La proposta del dia

Meeting, dansa, Emma Roba i Borja Fernández

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESPECTACLES

-‘TARDES D’ESTIU A ENCAMP’ AMB ‘HISTÒRIES D’AIGUA’

És un espectacle de cançons i danses remullades. Cada cançó és una història, cada història un motiu per refrescar-nos...

Hora: 17 h.

Prat Gran. Encamp.

VISITES

-'NITS D’ESTIU - RUTA D’ENGORDANY’

Recorregut a peu des del pont d’Engordany fins a Sant Jaume per descobrir les particularitats arquitectòniques, socials i econòmiques de la zona d’Engordany, un itinerari per recordar el nostre passat a partir dels vestigis que es conserven. Sortida des del CAEE.

Hora: 20 h.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

-'NITS D’ESTIU - VISITA TEATRALITZADA AL CAMÍ HIDROELÈCTRIC D'ENGOLASTERS’

Una família aïllada a la caseta de guardes d'Engolasters ens mostrarà els costums i la feina dels treballadors de FHASA. Les melmelades Pelton causen sensació als turistes que visiten Andorra. Vine a descobrir de què es tracta amb la Lluïsa, la Sra. Rosa i el Sr. Creus Vidal. El seu sabor no et deixarà indiferent.

Hora: 21 h.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

MÚSICA

- ‘ONCA-CARRER’

ON-CARRER és un cicle d’estiu en espais i racons de totes les parròquies, que es va iniciar el 13 de juliol a Sant Julià de Lòria, i finalitzarà el 26 d’agost a Ordino.

Setmana del 24/08 – Ordino.

-‘RITMES, CAPITAL MUSICAL, CuARTETO ÉBANO, MÚSICA CUBANA’

Actuació musical del cuarteto Ébano, que ens interpretaran cançons cubanes.

Hora: 19.30 h.

Antiga Caserna de Bombers d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-'LLUM DEL ROMÀNIC’

Exposició amb una trentena de peces que reinterpreten l’art pictòric romànic, andorrà, català i europeu. La fascinació de Rosa Obiols per la pintura de l’edat mitjana l’ha portat a treballar la tècnica de la pintura al tremp d’ou, amb la qual torna el color a Maiestas Domini, Verges i Sants medievals, recuperant la tècnica i l’iconografia d’un art mil·lenari.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE).

Fins al 31 d’octubre.

-‘ASTÈRIX, ALS ORÍGENS DEL MITE’

Astèrix, el personatge creat per René Goscinny i Albert Uderzo, ha fet 60 anys en plena forma. En aquesta exposició podreu conèixer el procés de creació que els seus creadors van emprar per donar forma a un dels mites del còmic mundial.

Museu La Massana Còmic. La Massana.

Fins al 19 de setembre.

tracking