Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva aparença personal i la manera com et perceben els altres et preocuparan avui més que mai. La clau està en tenir seguretat que estàs constantment projectant una imatge de tu mateix o mateixa que prové directament del teu cor. Incorpora més de les teves creences espirituals i religioses a la teva vida diària. L'alineament planetari t'està influenciant perquè prenguis un paper més actiu en aquestes àrees de la teva vida.

Taure Avui possibles alteracions en el teu ego de manera molt intensa. Apareixeran esdeveniments sobtats paia ajudar-te a posar les coses en perspectiva, o per ajudar-te a posar-te en el teu lloc, si ho desitja. El perill aquí és una tendència a exagerar la teva reacció. Tracta d'acceptar cada situació com una experiència d'aprenentatge que t'ajuda a desenvolupar caràcter i un nivell elevat de consciència.

Bessons Tracta de no preocupar-te per xafarderies barats que no tenen importància. Pensa en les coses amb una perspectiva més a llarg termini i assegura't d'estar honrant al teu propi ésser en tot moment. Passa temps tot sol si és que ho necessites avui per poder resoldre les coses en la teva ment. Concentra't més en els temes profunds en comptes de mantenir les coses a un nivell superficial. La influència astral actual et donarà ànims per obrir el teu cor.

Cranc Avui possiblement hagis de jugar el paper de pare o mare. Potser decideixis protegir a algú sota les teves ales. Alguna persona a la feina o escola necessitarà de la teva guia i protecció. Decidiràs oferir incentiu i ajuda perquè aquesta persona segueixi endavant amb la seva vida. Comparteix la teva comprensió de les coses. Avui podràs actuar com un germà o germana gran i ajudar a aquesta persona a sentir-se millor.

Lleó Avui sentiràs pressió entre endinsar-te en les obligacions professionals i les personals. Potser et demanin que et quedis a treballar fins tard, però tenies importants plans amb els teus éssers estimats. Et sentiràs en conflicte a l'haver de triar el millor per a tu. Tendeixes a deixar que el treball es intrometa en la teva vida casolana massa, així que potser et convingui establir més límits professionals. La influència planetària del dia t'anima a dir la veritat. V

erge Tracta de no donar res per fet avui, ja que la gent et sorprendrà de moltes maneres. La intensitat de les coses s'anirà incrementant, i els altres poden ser capaços d'arribar a extrems per complir els seus objectius. No sacrifiquis el teu benestar emocional per solucionar-li les coses a una altra persona. El comportament agressiu i intensament emocional sorgeix de la poderosa energia que et atorga l'alineament planetari actual.

Balança Tracta de no involucrar-te en problemes de cap tipus amb la gent avui. No té sentit estar donant-li voltes a coses que realment no tenen importància. Els temes familiars són d'especial importància per a tu avui, i veuràs que hi ha una força poderosa que lentament s'està produint canvis en aquesta àrea de la teva vida. La influència planetària d'avui li està proporcionant molta força a les teves emocions.

Escorpí Avui et preocuparàs per alguna cosa de la teva feina. No et prenguis les coses a la lleugera, ja que hi ha una intensitat en el dia compartida per tots, i no voldràs que et vegi com una persona haragana. Aquesta és una gran oportunitat per buscar rutes per a alts aprenentatges o promocions en el teu treball. La combinació de les influències planetàries d'avui mobilitzarà alguns temes poderosos, els quals hauries d'haver-te preparat per manejar.

Sagitari Les teves emocions estaran molt forts avui, i t'adonaràs que altres persones juguen un paper molt important en això. Les coses poden donar un gir de 180º d'un moment a l'altre. No facis res a mitges avui. Veu pel tot o res, i espera el mateix de la gent que t'envolta. La influència de l'alineament astral del dia t'anima a sentir el gran poder a les teves emocions.

Capricorn Aquest és un bon dia per examinar els teus límits. Pots sentir sorgir un poder que et beneficia en les metes de la teva carrera. Aprofita aquesta intensitat emocional que et s'eleva a majors altures. Però recorda que també et pot deixar caure fort sobre el pis fred. Vés amb compte, però no deixis que la por et impedeixi fer les coses que vols fer. L'energia celestial en joc et demana que vagis un pas més endavant que abans.

Aquari Ordres subtils de molt endins teu podrien dominar el teu dia, i està bé. Com més confiïs en la teva veu interior, millor estaràs. Avui hi haurà un gran drama, i tu més que podries deixar-te portar per l'increïble circ que t'envolta. La configuració celestial d'avui et urgeix a mantenir les coses el més sòlides possible en la teva ment abans d'intentar entrar a la ment dels altres.

Peixos Deixa que la teva naturalesa creativa s'apoderi de tu avui. Connecta't amb la nena o el nen que tens dins i sentir-se lliure de tornar boig amb pintures per pintar amb els dits. Hi ha un sentiment elegant de mantenir les coses simples i innocents. Viu com la princesa o el príncep de el conte de fades que sempre vas somiar ser. Hi ha una tendència, ara en tu, d'apuntar el teu fletxa encara més alt en el cel, gràcies a la influència de l'energia astral actual.

tracking