Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És possible que hagis estat pensant en remenar les cartes amb la teva parella, llevat que ja t'hagi estat oferta una nova mà. Aquesta pausa en la teva relació és una transició necessària en el teu viatge a una major intimitat. A partir d'avui, la teva relació està de nou en marxa i continuarà progressant sense problemes. Esforça't per observar el que ha canviat.

Taure Hi ha alguna probabilitat que les teves emocions hagin canviat en les últimes sis setmanes més o menys. Ja no t'atreuen les mateixes persones. Sents inseguretat en el treball, i fins i tot et preguntes si el teu atractiu t'ha abandonat. A partir d'avui, aquests dubtes es dissiparan. Ànim!

Bessons

Sembla que les teves emocions han tornat finalment! Has tingut dubtes en les últimes sis setmanes, incapaç de prendre qualsevol decisió. Sents inseguretat, com si ni tan sols poguessis confiar en tu. Ha estat un moment especialment molest. No deixis de banda la precaució, més adona't que el teu confiança personal tornarà.

Cranc

És possible que últimament hagis estat dubtant dels teus compromisos. Potser et vas adonar dels errors que havies comès en el passat i tenies por que es repetissin. Ara que ets conscient del passat, pots enfrontar-te a el futur amb més confiança.

Lleó

Quin alleujament! La teva energia està tornant, especialment pel que fa als assumptes de el cor. Avui t'alliberaràs dels lligams del dubte sobre el teu judici. Amb tu, el dubte és un tema especialment delicat. Et sents miserable quan la teva confiança desapareix. El flux d'energia s'ha restablert, encara que pot ser que siguin necessaris uns dies per recuperar-se per complet de la terrible experiència de les últimes setmanes.

Verge

El dia per davant és prometedor! La teva vida emocional rebrà un impuls i hauria alliberar-te del recent període d'incertesa que et turmentava. No podies confiar en el teu propi judici. Per difícil que això fos, el dubte ha d'haver servit per a alguna cosa. Potser hauries d'utilitzar aquesta nova claredat per resoldre els teus experiències

Balança

Tracta d'imaginar que estàs en un taller creatiu i que has renunciat a utilitzar totes les eines habituals per tal de trobar noves maneres de donar-li forma a la teva inspiració. Un altre estil creatiu completament diferent sorgirà. Els teus admiradors es sorprendran, però ningú estarà més sorprès que tu.

Escorpí La teva vida privada es troba, probablement, enmig de grans canvis. Aquest canvi està probablement relacionat amb profundes transformacions que estan tenint lloc en el teu comportament, en particular, el teu nerviosisme. Si la teva vida diària o familiar et sembla sufocant, no hi ha necessitat de buidar les teves frustracions en els teus éssers estimats. Busca les respostes en el teu interior.

Sagitari No seria sorprenent inscriures en una classe que sigui molt diferent a les teves activitats normals. Per exemple, un surfista pot obtenir una sobtada necessitat d'aprendre sobre els ordinadors, o un guru de la tecnologia pot decidir-se pels arranjaments florals. Aquells que pensen que ja et coneixen bé es sorprendran per la teva espontaneïtat i nou sentit d'aventura.

Capricorn Alguns dels moviments planetaris t'estan ajudant a comprendre que el millor lloc per descobrir tresors no sempre és on la gent et diu que busquis. Si la gent t'està instant a interessar en activitats que no li interessen a la majoria de les persones, incloent-te a tu, no els facis cas. Descobriràs tresors pel teu compte sempre que segueixis la teva pròpia trucada.

Aquari Ningú té més visió cap futur que la que tu tens ara. Estàs en sintonia amb els nous invents i tendències, i pots tenir un irresistible desig d'unir-te a un innovador grup. La vella manera de fer les coses sembla vella, i ja no vols ser part d'ella. No pots suportar més treballar d'acord amb els antics principis. Estàs en un estat d'ànim agitat. Vés amb compte a l'iniciar conflictes.

Peixos No podries estar en una millor posició en la teva vida personal. El moment és propici per acomiadar als teus dimonis per última vegada. Els complexos, culpes i pors de tota mena s'han anat. Fins i tot podria ser que aquesta neteja interior que realitzaràs afecti a la teva carrera professional a mesura que te n'adonis de tot el que t'has estat subestimant.

tracking