Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tot i que normalment ets una persona afable, avui pots sentir més timidesa i reserves, potser a causa de pensaments melancòlics sobre l'amor o l'amistat. Algú que t'importa pot estar lluny i estar-te trobant a faltar. Les persones poden tractar de aprofitar-se de manera injusta de tu.

Taure Pot arribar-te informació relativa a assumptes espirituals o filosòfics que pot no ser totalment digne de confiança. No et creguis totalment qualsevol cosa que escoltis avui. Potser un amic proper o amant estigui molt lluny, i podries sentir una mica de solitud.

Bessons

Les activitats de grup o reunions amb amics no van tan bé com de costum. Sents més reserves i preocupacions, potser per un amic o company sentimental amb el que és possible que no et portis bé. Per estrany que sembli, sortir amb altres persones és probablement la millor teràpia malgrat la teva incrementada timidesa.

Cranc

La separació d'aquesta persona especial en la teva vida, potser a causa d'un desacord menor, podria fer que tinguis una sensació de malenconia avui. Podries rebre una invitació a una reunió, però és poc probable que vols.

Lleó

Un toc de malenconia i mal humor podria fer que et sentis a distància del teu entorn i per això podries llançar-te a activitats solitàries. El teu concentració pot no ser la que hauria de ser.

Verge Potser sentis romanticisme i seducció avui, però no tindràs l'oportunitat de fer alguna cosa a l'respecte. Potser estiguis passant per una separació temporal d'aquesta persona especial en la teva vida, o una potencial parella romàntica podria no ser-hi.

Balança Endinsa't en la profunditat. Aquest no és un dia per a romandre en aigües poc profundes. Aquest és un dia per anar més enllà dels teus límits normals. Tot i que pot haver-hi una gran càrrega emocional en tot el que fas, deixa que aquesta sigui l'emoció que alimenta la teva passió i no la raó per aturar.

Escorpí Pots pensar que només els surfistes avançats poden manejar les grans onades. Però com vas a millorar la teva capacitat si no poses a prova els teus límits? Aquest és el teu dia. Pren el control i vés més enllà dels teus límits.

Sagitari La recerca de solucions no serà difícil avui gràcies al teu costat detectivesc. Pots sentir que la veritat es troba per sota de la superfície. De vegades tens la temptació de veure les coses per sobre sense considerar realment el que està passant sota.

Capricorn Si alguna cosa és bo, és probable que se senti com una utopia. Si alguna cosa és dolent, és com la fi de l'món. No hi ha terme mitjà. Aquest és un dia d'emocions extremes. Et sents com si estiguessis donant tot o res.

Aquari

Allunya't dels problemes en comptes d'entrar en ells. Pot ser que no siguis capaç de veure els sots, així que considera prendre un altre camí. No perdis el temps a l'caure en un forat que pots evitar.

Peixos Aquest és un dia en què seràs capaç de deixar de banda les mentides i arribar a l'essència de la qüestió. No perdis el teu temps en converses i situacions superficials. La teva energia és massa valuosa com per gastar-la en persones que no poden veure el significat més profund.

tracking