Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha una intensitat increïble en el dia d'avui que pot fer-te córrer a la recerca d'empara. Pots tenir la temptació de dir el que penses i sortir corrents a continuació. La teva confiança personal pot no estar en el seu millor nivell, i pots sentir com si altres persones estiguessin tractant de trobar-te falles.

Taure Hi ha una energia increïble, càlida i estimulant en el dia d'avui. Les persones al teu voltant estan validant les teves aspectes interns i externs. Les emocions poden arribar a ser intenses, però el teu pragmatisme t'ajuda a veure a través de la situació.

Bessons

Pots sentir incomoditat per la intensitat emocional que és probable que es filtri en cada part del teu dia. Pots preguntar-te quin és el problema i per què la gent salta per res. Potser aquesta és la senyal per prendre les coses més seriosament i actuar amb major sensibilitat.

Cranc

Hi ha intensitat en les teves relacions ara, i pots sentir que cada situació és de vida o mort. Calma aquestes veus al teu cap. Medita, veu a una classe de ioga i respira profundament. Has de saber que res és realment tan espectacular com sembla.

Lleó

Pots sentir que el mantell emocional que pesa sobre totes les coses et aclapara. No deixis que aquest sentiment et sobrepassi, encara que de vegades això pot ser impossible. Un bon amic podria dir-a la recerca d'ajuda i suport emocional.

Verge Facis el que facis, infúndele passió. Tendeixes a analitzar massa coses en què has de seguir el teu intuïció. En el teu cor ets conscient de quina manera procedir i com tractar a les persones que t'envolten. No tractis de forçar la situació o manipular-la per convertir-la en una cosa que no és.

Balança Hi pot haver un frenesí d'activitat al voltant de tu, però seràs capaç de manejar la situació. El teu encant aconseguirà que creus qualsevol porta. Has de ser capaç de fer malabars amb moltes coses alhora, i els altres et veuran com el seu sosteniment.

Escorpí

Vés amb compte amb tirar-te la culpa d'alguna cosa del que no ets responsable. Potser influenciaste a algú a que actués de certa manera i ara aquesta acció està resultant contraproduent. Recorda que cada un pren les seves pròpies decisions.

Sagitari Estàs en un moment emocionalment culminant, i els teus sentiments són erràtics i, potser, difícils de manejar. No sentis la pressió de trobar-li la lògica a tota cosa.

Capricorn No et tanquis en un racó i t'aïllis de tot el que t'envolta excepte de les teves preocupacions immediates. Com més t'aïllis i insisteixis en què no necessites ajuda de ningú, més frustració i tristesa sentiràs.

Aquari

És probable que et prenguis les coses més seriosament del que és habitual. Canvis dramàtics en el teu entorn i actitud et mantindran en suspens. El meravellós d'això és que guanyaràs una gran quantitat d'informació i la comprensió d'altres persones.

Peixos Persones inesperades, especialment dones, et sorprendran amb el que et diguin. La teva mare pot parlar d'un problema que no havies considerat. Potser teves emocions es van agitar quan recordaste una cosa que una dona important en la teva vida va dir alguna vegada..

tracking