Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Tornes a un costum que havies perdut i que la veritat és que et venia molt bé físicament i ara poc a poc la vas a recuperar. A més, aprendràs noves disciplines com tècniques de relaxació o ioga que t'ajudaran molt.

Taure

Potser acabis la setmana amb una mica de cansament o d'aclaparament perquè veus que s'acumulen els temes i no pots abastar tot el que t'agradaria fer, però has d'establir quines són les teves prioritats.

Bessons

Estaràs en contacte amb algú que necessita suport i que et resulta molt estimat i que en aquest moment no ha de sentir que li falla la seva gent més pròxima. Sabràs estar a l'altura de les circumstàncies.

Cranc

Tindràs una mirada massa subjectiva sobre un assumpte econòmic que afecta més persones properes. Pot, fins i tot, que sorgeixi alguna petita discrepància amb un familiar una mica complicat o que tingui un punt de vista radicalment diferent a el teu.

Lleó

Malgrat tot el que et passi, avui el teu esperit va a saber aguantar certes tensions o complicacions, no greus però sí molestes, de la convivència, tot i que és cert que necessites allunyar-te una mica i estar al teu aire.

Verge

Físicament t'has de posar una mica més seriós o seriosa i no caure en temptacions alimentàries que no li vénen bé al teu organisme per molt que així sentis una gratificació. Intenta no passar-te en res d'aquests capritxos o llaminadures que no són saludables.

Balança

Si t'ho proposes seriosament, aconseguiràs seguir el teu propi camí sense mirar a el passat. Això que has descobert d'una persona t'està fent canviar molt interiorment i et portarà a prendre decisions importants de cara a el futur.

Escorpí

Fins i tot si t'equivoques, avui vas a fer alguna cosa que pot ser important per al teu futur. No tinguis por, perquè estaràs a temps de rectificar si no us agrada i pots canviar més tard. Però alguna cosa aprendràs en tot aquest procés que et vindrà molt bé.

Sagitari

Gairebé tot passa per alguna cosa i té alguna conseqüència i no té perquè ser negativa, malgrat el que sembli ara. Aviat veuràs que hi ha moltes coses positives que et començaran a succeir i per a les que tindràs la preparació suficient.

Capricorn

El teu organisme es ressent de cert estrès i és una cosa que ara has de cuidar una mica més. Algú t'ajuda a que descansis i assumeixis més tard certes tasques que havies de fer, probablement domèstiques.

Aquari

Algú al teu costat està trist i això t'està repercutint a tu. Però no és moment de flaquejar, sinó de fer pinya tot el que puguis, fins i tot si tu també tens un tarannà pessimista. Si t'uneixes i lluites amb algú i no en soledat, sortiràs endavant.

Peixos

Avui et vas a proposar tirar endavant com sigui i penses en com ho faràs en aquesta jornada. Veuràs com ho aconsegueixes, encara que si cal, no dubtis a demanar ajuda a algú.

tracking