Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

És cert que t'han quedat alguns projectes en el tinter i que no has pogut dur-los a terme com desitjaves. Però això no vol dir que els rebutgis ni que no puguis executar dins d'un temps. És qüestió d'esperar l'oportunitat adequada.

Taure

Confies en una persona i li comptes cosa molt íntim i això, que no és negatiu per si mateix, pot ser arriscat si no és algú a qui coneguis prou bé. Compte amb les paraules en les xarxes socials que et poden portar a confusió.

Bessons

Et centraràs a la feina i això et vindrà bé per oblidar d'alguns problemes més personals que et arribaran en forma de protestes o de disgustos d'algun familiar que se sent malament amb les teves actituds.

Cranc

No has de obsessionar-te amb alguna cosa relatiu a la salut que creus que no marxa de el tot bé. No és res greu i el millor que pots fer és tranquil·litzar-te i quan puguis, consultar amb un professional.

Lleó

Toca cuidar la teva organisme una mica més del que és habitual, ja que últimament has abusat d'ell, potser per motius professionals. Però el teu cos necessita un descans i reposar forces.

Verge

Sentiràs desitjos de canviar algunes coses de la teva vida afectiva i és lògic perquè potser estàs evolucionant de manera diferent a la teva parella.

Balança

Dir el que no t'agrada d'algú no ha de ser alguna cosa desagradable o que et posi en tensió. Si et trobes molest o molesta per alguna cosa que ha dit una persona, digues-li perquè així guanyaràs el seu respecte.

Escorpí

Si intervens en una conversa amb diverses persones, o una reunió, encara que sigui virtual o a través de la tecnologia, no deixis que els teus gestos et delatin. Potser és millor que escoltis i parlis el menys possible.

Sagitari

Hi ha hagut certes alteracions en la teva vida que ara has d'afrontar amb valentia. No pots evitar el que ha passat, però sí que pots intentar no culpabilitzar-se.

Capricorn

Fins i tot si estàs lluny de la família, avui serà un gran punt de suport per a tu i et donaran molt afecte, el que es traduirà en que tindràs una sensació especial de benestar emocional molt positiva.

Aquari

Avui et sentiràs molt millor perquè comences a veure alguna cosa positiva en els últims esdeveniments i fins i tot veus solucions a un problema que s'havia paralitzat i que necessitaves aclarir.

Peixos

Una conversa subtil, amb un tarannà molt menys individualista que en altres ocasions, et pot donar molts beneficis si es tracta d'alguna cosa que té a veure amb un grup de treball o d'aficions. Així encertaràs de ple i el grup t'ho agrairà.

tracking