Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aries

Els teus sentiments són gairebé sempre oberts i sincers i no guardes rancor, encara que de tant en tant sol aparèixer certa duresa en les teves actituds. Vés amb compte amb ella perquè això et pot allunyar d'algú que no et coneix bé i que no sap qui ets.

Taure

Avui seran molt preses en compte les teves opinions i això et va a gratificar molt perquè la teva autoestima es reconforta. A més, seràs capaç de treure-li molt partit, probablement econòmic, ja que aquestes reflexions seran valorades per molts.

Bessons

Serà un dia relaxat i tranquil, dins de certs paràmetres que poden alterar moments puntuals, però et trobaràs amb la ment completament clara per fer-los front sense cap problema. No et deixis portar per temors que no són reals.

Cranc

És cert que has tingut alguns revessos sentimentals i que això et fa no tenir moltes ganes de tornar a intentar-ho, però no és una actitud correcta no et convé. Deixa que tot torni a fluir tranquil·lament i obre la porta del teu cor de nou.

Lleó

Si dius unes paraules de consol a un amic o una amiga perquè se sent trist, li faràs molt bé. És una cosa valuosa que pot ser que et costi treball o que et sigui difícil, però no ho pensis més i fes-ho. La recompensa és més gran del que esperes.

Verge

La teva preocupació se centrarà avui en algú d'edat, una persona gran que pot ser que et preocupi molt i que necessita que estiguis molt pendent d'ella. No has de mostrar angoixa, posa cara alegre quan estiguis al seu costat per animar-la.

Balança

Tindràs l'oportunitat d'escollir una activitat nova, alguna cosa que t'aportarà coneixements o alguna cosa que, almenys, et distraurà molt. No deixis de fer-ho, ja que serà molt gratificant i et donarà molta empenta. El teu esperit estarà molt reconfortat.

Escorpí

D'alguna manera, avui els amics i les amigues ho seran tot per a tu. En ells trobaràs una font d'inspiració per a la teva vida perquè et mostrar anun camí important a seguir i tot el seu afecte. Compartiràs moments molt intensos.

Sagitari

Sentiràs molta admiració per una persona propera que ha estat lluitant pel bé dels altres i ha oblidat els seus egoismes. No deixis de dir-li en veu alta el que sents, és molt important per a aquesta persona perquè s'entén que tot ha valgut la pena.

Capricorn

No t'estranyi que avui surti a la llum en tu cert esperit possessiu que pot marcar totes les teves actituds i també les teves paraules. Algú del teu voltant pot sentir-se ofès, frena aquesta tendència perquè és molt perjudicial per a tu i per a tots.

Aquari

Encara que no t'agradi massa, no et queda més remei que admetre una feina que et demanen que facis i que et resulta una mica menor o poc interessant. Però el necessites molt per tirar endavant, així que ho has d'assumir com més aviat millor. Qualsevol treball és digne.

Peixos

Deixaràs aparcats certs sentiments que ara no podràs fer públics o que tens per algú que està lluny. No és que no els sentis, és que no els vols compartir amb ningú. Estàs en el teu dret i això és una cosa que els altres han de respectar. Será un día relajado y tranquilo, dentro de ciertos parámetros que pueden alterar momentos puntuales, pero te encontrarás con la mente completamente clara para hacerles frente sin ningún problema. No te dejes llevar por temores que no son reales.

Ver más en: https://www.20minutos.es/horoscopo/solar/prediccion/geminis/05/05/2020/

tracking