La proposta del dia

VermutArt a La Fada · Los Intocables de Mike LaMotta

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra d'avui, amb les exposicions, els actes i els espectacles que es fan al país

VermutArt a La Fada · Los Intocables de Mike LaMotta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS:

-'L’enigma de l’escriptor' - Joc d'escapada

Un joc d’escapada basat en la nissaga dels d’Areny-Plandolit i la novel·la Últim estiu a Ordino (1998), de Joan Peruga, sobre la prominent família.Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. (Horari: de 16 h a 18 h). Preu: 6 euros persona.

CONCERTS:

-VermutArt a La Fada · Los Intocables de Mike LaMotta

Un concert en què Mike LaMotta, acompanyat pels seus Intocables, repassa temes dels seus treballs.

La Fada Ignorant. Andorra la Vella. Hora: 12.30 h i a les 23.00 h.

-El DJ Aracil, a l’Après-Ski Party Sol i Neu

El DJ Aracil arribarà amb els seus sons eufòrics i harmònics a l'Après-Ski Party Sol i Neu, la festa postesquí que organitza l’Sport Hotel Hermitage & Spa 5* per amenitzar les tardes del Sol i Neu Lounge.

Hotel Hermitage Soldeu. Canillo. (16 h).

-Shuffle Express en concert

Una nit especial de pur blues en diferents estils (swing, rock, shuffle..), versions d’artistes clàssics i contemporanis com BB King, Eric Clapton, Muddy Waters, Junior Wells, Joe Bonamassa i Little Walter.Hotel Parador Canaro. Canillo. (21 h).

CARNAVALS:

-CANILLO

Sortida dels arlequins de l’edifici Perecaus i tot seguit, penjada de S.M. el Carnestoltes a la plaça de Montaup i rua dels arlequins. (16 h). Ball de nit i concurs de disfresses al Palau de Gel d'Andorra (22.30 h).

-ENCAMP

Penjada de S. M. Carnestoltes a la plaça del Consell General, com és costum (12 h). Actuació en directe d'Esbart Sant Romà (13 h). Desfilada de carrosses i comparses i batukada amb Drumbeat pels carrers principals i les noves avingudes del poble (15 h). Espectacle infantil AI Carai. Sala de Congressos (17.30 h). Ball de nit amb l'Orquestra Tropikina i grup de versions amb La Marvel. A la sala de festes (22.30 h). Discomòbil amb DJ Moncho i DJ Mireia DG, a la sala de Congressos (02.00 h)

-SANT JULIÀ DE LÒRIA

Gimcana infantil i juvenil amb l'Agrupament Escolta i Guia Lauredià a la plaça de la Germandat (17 h). Cercavila amb la Bruixa Tecla a càrrec de la Colla de Geganters de Sant Julià de Lòria (19 h).

-LA MASSANA

Taller de Carnaval per a infants de 3 a 11 anys. Informació: 323 202.

-ESCALDES-ENGORDANY / ANDORRA LA VELLA

Gran Rua de Carnaval amb Concurs de comparses i coreografies. (18 h).

EXPOSICIONS:

-40 anys de la creu roja andorrana

Exposició fotogràfica en el marc de la celebració del 40è aniversari de la Creu Roja amb presència del president. Centre comercial Illa Carlemany. Planta Baixa. Escaldes-Engordany.

-‘Relats reals de supervivència, 1.255’

L’obra, a càrrec de l’artista Susanna Ferran, recull experiències i dona veu a diversos testimonis de violència de gènere.Servei de Tràmits de l’edifici administratiuCarrer Prat de la Creu, 62-64. Andorra la Vella. Fins al 19 d’abril.

-'Sis artistes a taranmana'

Aminda Saludes ha instal·lat aquesta sala que vol ser “eclèctica”, per on desfilaran creadors de casa i forans. Per començar, exposa obra de petit format de sis dones: Rosa Mujal, Eve Ariza, Zoe, Judit Gaset, Gemma Piera i Jasmine Lilleby.Galeria Taranmana Passeig del Valira, 7. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de febrer.

-‘Influencers en l’art’

La quarta proposta de l’equipament escaldenc, Influencers en l’art.Museu Carmen Thyssen AndorraEscaldes-Engordany. Horaris: de dimarts a dissabte de les 10 a les 19 hores. Diumenge, de 10 a 14 hores. Fins al setembre del 2020.

tracking