CANVI D'IMATGE

El Museu del Tabac es converteix en Museu Fàbrica Reig

La presidenta de la Fundació Julià Reig i la directora del centre han explicat que el nom se'ls quedava curt ja que, a banda de gal·leria, realitzen exposicions, concerts o presentacions

El Museu del Tabac passa a anomenar-se Museu Fàbrica ReigEva Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El museu del Tabac de Sant Julià de Lòria passa a anomenar-se Museu Fàbrica Reig per tal d'adequar-se a les tendències actuals. La presidenta de la Fundació Julià Reig, Déborah Ribas, i la directora del Museu del Tabac, Maria Martí, han presentat aquest matí la notícia al centrelauredià. Ribas ha explicat que el nom de Museu del Tabac se'ls quedava curt, "no és només el que fem, i es tracta de posar nom al què estem fent, de no limitar-se al fet que no sóm només un museu del tabac", ja que amb el pas dels anys han desenvolupat altres aspectes del centre, com les exposicions temporals, concerts o presentacions. Aquest fet els ha portat a reflexionar sobre el nom en base a l'essència del que són, tot i que aquesta no canviarà i el canvi només es veurà reflectit en la nomenclatura.

Martíha volgut destacar que la voluntat de donar-li un relleu a la denominació ja hi era des d'uns inicis, ja que abans es deia Museu del Tabac, Antiga Fàbrica Reig, i ha fet èmfasi en les bones dades quant a visitants, "aquest any estem molt contents, estem complint unes expectatives que nosaltres no esperàvem, ja hem sobrepassat els 21.300 visitants, un 20% per sobre respecte l'any passat". Aquest bon resultat ha motivat el fet d'assumir aquest repte, deixar aquest nom que fins ara els ha acompanyat "però que aquest bon moment passa també per atrevir-nos a fer aquest canvi, que esperem que no ens afecti en cap moment al nombre de visitants", ha puntualitzat.

tracking