PERIODISME

Un treball de biodiversitat s'emporta el premi Pirene

Patrice Teisseire-Dufour ha rebut el guardó pels quatre treballs publicats a la revista Pyrénees Magazine. El reportatge de Gerard del Castillo sobre l'os bru publicat al Diari d'Andorra ha aconseguit l'accèssit

Un treball de biodiversitat s'emporta el premi PireneSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Patrice Teisseire-Dufour s'ha emportat el premi Pirene,valorat en 3.000 euros,en la categoria de premsa escrita pels quatre treballs presentats sobre biodiversitat i transició energètica, publicats enguany a la revista Pyrénées Magazine. La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la ministra de Medi Ambient,Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, han entregat aquest dimarts al matí elspremis als guardonatsde la 24a edició del premi Pirene de PeriodismeInterpirinenc, on s'han presentat tretze treballs en l'edició d'aquest any.

L'article de Gerard del Castillo, "L'os bru descarta Andorra" ha estat l'article que s'ha emportat l'accèssit, valorat en 750 euros,en la categoria de reportatge que faci especial incidència en latemàtica mediambiental o en la sostenibilitat, el qual va ser publicat al Diari d'Andorra el 29 de juliol del 2018. El jurat ha decidit deixar desert el primer premi, així com el de la categoria de premsa audiovisual. Aquest segon accèssit de 1.500€ s'ha entregat a 'Ser Dona', un conjunt de 10 reportatgesd’Ester Pons Ricart emesos a Ràdio SER Principat d'Andorra.El jurat ha valorat la unitat que mantenenaquestes converses i l’interès generat per conèixer la diversitat de la societatandorrana així com el paper que hi juga la dona. La titular de Cultura i Esports ha felicitat els treballs presentats i ha remarcat que el periodisme de proximitat que es fa als Pirineus és una eina d'identitat i arrelament en comunitats que necessiten que hi hagi mitjans petits però forts.

tracking