Cine

Quatre projeccions i concurs de curts a la nova edició del cicle de cinema espiritual

Quatre projeccions i concurs de curts a la nova edició del cicle de cinema espiritualANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alumnes dels tres sistemes educatius participen en la vuitena Setmana de cinema espiritual-Cinema amb valors, que organitza la delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell conjuntament amb els professors de religió, enguany sota el lema Viu! En terra estranya!

Els escolars assisteixen a les projeccions en funció de la seva edat. D’aquesta manera, els alumnes de 5è i 6è de primària tenen assignat el film Mi Mundial; els de 1r i 2n d’ESO, A ganar; els de 3r i 4t d’ESO, Una cuestión de género, i els alumnes de batxillerat, La revolución silenciosa. Així, el treball de valors que es porta a terme en els diferents centres educatius es veurà potenciat amb el visionat d’aquestes pel·lícules al cinema per després treballar les diferents activitats proposades a les guies didàctiques.

Per als alumnes a partir de 3r d’ESO que participin a la Setmana de cinema espiritual, des del departament de Pastoral de Joventut de la CEE s’organitza el concurs de curtmetratges Cine amb esperit, on l’any passat van ser premiades Eva Carrasco, Ana Sofia Jorné, Esther Llobet i Martina Ripoll. Els alumnes prepararan el guió, la gravació, la interpretació i el triatge de la música d’un curtmetratge d’acord amb les bases facilitades per l’organització.

tracking