teatre

Oferta de monologuistes amb David Guapo, avui, i Luis Piedrahita el 21 de novembre

Oferta de monologuistes amb David Guapo, avui, i Luis Piedrahita el 21 de novembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dels monologuistes més coneguts del gran públic se citen a Andorra aquesta tardor. La primera de les actuacions programades és la de David Guapo, que actua aquest vespre al Prat del Roure escaldenc, a les 18.30. La segona serà la de Luis Piedrahita, en aquest cas programada per al 21 de novembre al Centre de Congressos de la capital.

Ambdós són alguns dels monologuistes que van desfilar pel programa televisiu El Club de la Comedia, que va emetre La Sexta. Guapo recala a l’escenari escaldenc amb #quenonosfrunjanlafiesta, una revisió d’un dels espectacles de més èxit de l’actor, que en molt poc temps ha passat de ser un perfecte desconegut a esdevenir un fenomen de masses. Els seus espectacles són un desplegament de disciplines, de l’actuació a la improvisació i música combinats sempre amb el millor humor, ironia i desimboltura, en un to blanc i familiar que el fa apte per a tots els públics.

Pel que fa a Piedrahita, torna a un escenari pel qual ja va passar en ocasions anteriors. En aquest cas arriba amb l’espectacle Es mi palabra contra la mía, un monòleg en el qual analitza en clau d’humor per què ningú no se sent satisfet amb les cartes que li han tocat per jugar.

tracking