Cartellera

Annabelle vuelve a casa

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany, els Cinemes Guiu i Cineclub de les Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CINEMES ILLA CARLEMANY

Annabelle vuelve a casa 16:00 18:15 20:30 22:45

Annabelle vuelve a casa VOSE 20:15

Dilili a París 15:30

Lo nunca visto 16:00 18:00 20:00 22:00

Spider-Man: Lejos de casa 16:00 19:00 20:00 22:00

Yesterday 17:30 22:15

Yesterday VOSE 20:00

Toy Story 4 15:30 17:45

Los Japón 18:15 22:30

Men in Black: International 22:45

Aladdin 15:45

PEL·LÍCULES:

- 'ANNABELLE VUELVE A CASA'

Dir.: Gary Dauberman. Int.: Vera Farmiga.

En aquesta ocasió, els fenòmens paranormals que desencadena aquesta diabòlica nina afectaran el matrimoni format per Lorraine i Ed Warren.

- 'DILILI A PARÍS'

Dir.: Michel Ocelot.

Dilili, una jove que arriba de Nova Caledònia a França, compta amb l'ajuda del seu amic repartidor per investigar una sèrie de misteriosos segrestos de noies joves al París de la Belle Époque.

- 'LO NUNCA VISTO'

Dir.: Marina Seresesky. Int.: Carmen Machi.

Teresa veu apagar-se el seu petit poble, però l'arribada d'uns africans li dona una oportunitat... si aconsegueix que tots treballin junts.

- 'SPIDER-MAN: LEJOS DE CASA'

Dir.: Jon Watss. Int.: Cobie Smulders, Jake Gyllenhaal.

El superheroi decideix unir-se als seus millors amics Ned, MJ i la resta de la colla, en unes vacances per Europa. No obstant això, els plans de Peter de deixar les seves heroïcitats enrere, durant unes setmanes, acaben arruïnades ràpidament quan a contracor accepta ajudar Nick Furia a resoldre els misteriosos atacs de criatures elementals que estan sembrant el caos per tot el continent.

- 'YESTERDAY'

Dir.: Danny Boyle. INT.: Himesh Patel.

Jack, un cantautor d'escàs èxit, pateix un accident i en despertar-se ningú sap qui són els Beatles... excepte ell. I clar, com resistir-se a la temptació de treure'n profit?

-'LOS JAPÓN'

Dir.: Álvaro Díaz Lorenzo. Int.: Dani Rovira.

El 1614, una expedició japonesa va desembarcar a Coria del Río i l'hereu al tron es va enamorar d'una sevillana i va formar una família. 400 anys després, l'empreador mor i l'hereu resulta ser veí de Coria del Río.

-'LINO'

Dir.: Rafael Ribas.

El Lino és un jove molt simpàtic que treballa com a animador de festes, tot i que està força fart de suportar que els nens se'n riguin. Ha decidit canviar la seva vida i, per aquest motiu, contracta els serveis d'un mag.

- 'TOY STORY 4'

Dir.: Josh Cooley.

Quan la manualitat de Boonnie, Forky, es diu a si mateixa "escombraria", Woody s'encarrega de demostrar per què ha d'acceptar el seu rol com a joguina.

- 'MEN IN BLACK: INTERNATIONAL'

Dir.: F. Gary Gray. Int.: Chris Hemsworth.

En aquesta nova aventura, els Homes de negre s'enfrontaran a la seva major amenaça fins avui: el talp a l'organització MIB.

- 'ALADDIN'

Dir.: Guy Ritchie. Int.: Will Smith.

Remake del musical de Disney del 1992.

- 'EL REY LEÓN'

DIR.: John Favreau.

Simba idolatra el seu pare, el rei Mufasa, i es pren molt seriosament el seu propi destí. Però al regne no tots celebren l'arribada del nou cadell.

tracking