ESCENARIS

'Cireres & lentejuelas' arriba a Escaldes, en clau de cabaret

'Cireres & lentejuelas' arriba a Escaldes, en clau de cabaret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escenari de la sala d’actes del comú escaldenc acollirà divendres Cireres & lentejuelas, una proposta amb ritme de cabaret impulsada per La Melancòmica, un col·lectiu d’actors joves entre els quals l’andorrana Elena Santiago, que va fer els primers passos al món del teatre a l’Aula del comú d’Andorra la Vella. L’obra compta amb la col·laboració de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Mireia Casado i Adrià Ardila, amb Marc Sumsi interpretant les parts musicals, pujaran a l’escenari amb aquesta proposta de cabaret multidisciplinari que inclou músiques de producció pròpia com la composició Pájaro Azul, de Gerard Bosch, a partir d’un poema de Charles Bukowski.

La trama argumental gira al voltant d’una aspirant a actriu que sofreix els entrebancs i les desil·lusions típics del món de l’espectacle. Remotament inspirada en la pel·lícula iraniana El sabor de las cerezas, d’Abbas Kiarostami, explica la companyia, la referència a la fruita evoca escenes de la infància, mentre que las lentejuelas són una cita directa del glamur del xou retro.

tracking