Reportatge

Una bona jugada

A la sèrie ‘Les de l’hoquei’ Andorra ensenya la poteta: la més recent incorporació, un tema de Four Flags a la banda sonora.

Una bona jugada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tema Perfect Sound, un dels que la banda an-dor­rana Four Flags va incloure al primer disc –amb el nom de la formació–, va ser triat per acompanyar una de les escenes de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei, un producte de ficció al voltant de l’esport femení. La cançó sonarà previsiblement en el tercer capítol, que serà emès dilluns vinent, tot i que la banda encara no té més informació, va explicar Martín Blanco, un dels components.

Els temes de l’àlbum van ser incorporats per la distribuïdora del disc en una base de dades, igual que a les plataformes musicals a Internet, i allà va ser on els membres de l’equip de producció de la sèrie el van trobar. “Ens van demanar permís fa un parell de setmanes per utilitzar-lo i òbviament vam dir OK”, diu Blanco. Amb tot, reconeix el bateria del grup, no tenen gaire més informació sobre l’ús que li donaran. “Segurament seran uns segons per acompanyar una escena, com sol passar; o potser finalment ni això, que en aquestes coses a vegades els plans canvien molt”, adverteix.

La sèrie ja compta amb presència andorrana: no sols l’actriu Clàudia Riera es va incorporar a l’elenc, també les integrants de l’l’Andorra Hoquei Club van participar com a extres en la gravació d’un capítol de la sèrie, que està dirigida per l’urgellenc Kiko Ruíz Claverol.

Sèrie al marge, Four Flags continua fent camí: diumenge participarà en el concert de primavera de la Jonca i al juny tornarà a estar present al Jambo Street Festival.

tracking