Plàstica

Esther Armengol ocupa aquest mes l'espai d'art La Peixera

La sala, als baixos d’ArtalRoc, proposa un cartell de creadors del país

Esther Armengol ocupa aquest mes l'espai d'art La PeixeraLA XARRANCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esther Armengol protagonitzarà la propera exposició de l’espai La Peixera, als baixos de la sala de Govern ArtalRoc, gestionat pel col·lectiu La Xarranca. La mostra s’inaugurarà a les set de la tarda el dia 8 i és presentada per l’artista com un procés d’immersió dins la natura a un nivell que va més enllà d’allò físic i s’endinsa en la seva espiritualitat.

L’obra presentada per Esther Armengol, i que ja es pot contemplar a l’espai –permanentment visible des de l’exterior– es va creant a partir de donar forma a petits elements naturals sobre els quals va construint estructures més grans que els contenen, creant d’aquesta manera una autèntica explosió de natura i una experiència immersiva per als espectadors.

La creadora descriu el seu procés de treball com un esforç constant per sortir de la seva ment a fi de no ser ella qui decideixi com s’ha d’estructurar la seva obra. És així com permet que sigui la natura qui parli i s’expressi a través d’ella, a través de les seves mans i dels materials emprats, en un diàleg imperceptible, però constant i fluid, que li va dictant quins materials prendre i com fer-los parlar. L’autora ha confegit les seves peces –ceràmica i gravat– emprant diversos materials, que van de la porcellana al gres, esmalts, paper, cartró, tintes, teles i fustes, entre d’altres.

La mostra, que es podrà contemplar al llarg de tot el mes de maig, segueix oferint al públic una visió dels artistes locals. El col·lectiu La Xarranca va fer pública recentment la convocatòria perquè els creadors interessats puguin presentar les seves propostes.

tracking