Propostes

El Museu Carmen Thyssen s'obre a la dansa amb una visita guiada per ballarins

El Museu Carmen Thyssen s'obre a la dansa amb una visita guiada per ballarins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Femina Feminae, la tercera de les exposicions temporals que acull el Museu Carmen Thyssen Andorra, serà escenari d’una peculiar visita, en què serà un grup de ballarins qui marqui la pauta del recorregut, en una proposta que fusiona dansa i música amb pintura. Serà els dies 2 i 3 de maig (en dues sessions, a les vuit del vespre i a les nou) i en el marc de la programació que el museu ha batejat com Have an Art Day. L’activitat està organitzada en col·laboració amb l’escola Soul Dance, que dirigeix Maryna Sanches.

L’equip de l’escola de ballet Soul Dance marcarà la pauta de la visita, que transcorrerà en moviment per la sala; una dansa connectada amb les obres d’art exposades a la pinacoteca i en aquest cas amb l’actual exposició, marcada pel protagonisme de la dona. El resultat és una aposta sorprenent des del primer moment, prometen els impulsors de la proposta.

L’activitat tindrà un cost de 20 euros, que es destinaran a finançar part de les activitats de l’escola de dansa. Degut a l’espai, té un nombre de places limitades i és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic (reserves@mcta.ad) o bé per telèfon (al número 800 800).

tracking