Llibres

Albert Ginestà presenta '[I.Reals]'

El nou llibre de l'escriptor català va ser escollit guanyador de la darrera edició del Premi de contes i narracions Sant Carles Borromeu, dotat per MoraBanc

Albert Ginestà presenta 'I.Reals'Carles Fàbregas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escriptor català Albert Ginestà ha presentat aquest migdia el seu nou llibre '[I.Reals]', que va ser guardonat en la darrera edició del Premi de contes i narracions Sant Carles Borromeu, dotat per MoraBanc. L'acte s'ha realitzat a la Seu Social de MoraBanc amb la intervenció de la directora de Comunicació i Marca de l'entitat bancària, Mireia Maestre, qui ha remarcat la bona decisió que van prendre donant-li el premi.

L'autor ha comentat que el lligam que té el nou llibre amb els anteriors que ha publicat és que "tot són històries que parteixen d'un fet que pot ser real i acaben anant a buscar altres possibilitats". La manera de construir els recorreguts, segons Ginestà, no ha canviat, ja que "utilitzo una arquitectura musical, que són uns individus que tenen una sèrie d'històries i que conflueixen en algun moment" ha afirmat l'escriptor.

tracking