Escenaris

Ars Mediterranea atorga un premi a 'La corte de Faraón'

Ars Mediterranea atorga un premi a 'La corte de Faraón'Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corte de Faraón, l’espectacle que Andorra Lírica va presentar el maig de l’any passat al Claror lauredià, ha rebut el premi atorgat per Ars Mediterranea (secció Espanya) en la categoria musical. El guardó, que es lliurarà en una gala que se celebrarà a final de juny a Vilanova i la Geltrú, ha estat rebut per l’associació amb l’evident satisfacció i com una empenta per continuar endavant, segons va explicar Jonaina Salvador, artífex de l’associació i la temporada que organitza.

Salvador va destacar el predomini d’artistes andorrans que van prendre part en aquesta producció, des dels nou cantants que van assumir papers secundaris fins a l’esforç de l’Esbart Laurèdia, així com els cors infantils: l’impulsat per Andorra Lírica i el del col·legi María Moliner.

Mentre, continua en marxa la quarta temporada, que l’11 de maig estrenarà La fille du régiment, de Gaetano Donizetti. Una producció on tornarà a ser la mallorquina Maria Casado qui tingui el rol protagonista, com en l’última proposta, Hänsel i Gretel.

tracking