Lletres

El concurs de microrelats s'amplia a més categories

El concurs de microrelats s'amplia a més categories

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Carnet Jove Andorra convoca la quarta edició del Concurs de microrelats, una iniciativa impulsada amb l’objectiu d’incentivar la lectura i la creativitat i que comptarà amb la col·laboració de la FNAC Andorra. Si fins ara només hi havia una única categoria, enguany s’afegeixen les temàtiques de medi ambient, drets humans i viatjant per Europa.

Els usuaris del carnet podran presentar fins a un màxim de dues narracions de ficció o no-ficció, que hauran de ser obres originals i inèdites en català i tenir una extensió màxima de 200 paraules. Els guanyadors obtindran 200 euros en targetes regal per cada categoria: 50 euros per a les obres escrites per joves de 12 a 14 anys, 50 euros per als textos de joves d’entre 15 i 17 anys i, per últim, 100 euros per als participants d’entre 18 i 30 anys.

Els relats es podran enviar fins al proper 14 d’abril a través del web de l’entitat. El jurat estarà format per l’autor de Los Niños de Mañana, el també jove escriptor Loan Poulet; la guanyadora en la categoria d’adults de la tercera edició del concurs, Marina Castillo, i el professor i lingüista del Servei de Política Lingüística Txema Díaz-Torrent.

Per a la categoria de ‘drets humans’, s’afegirà el raonador del ciutadà, Marc Vila, mentre que Andorra Sostenible valorarà els textos dedicats al ‘medi ambient’ i l’Oficina de l’Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA) valorarà les obres de la categoria ‘viatjant per Europa’.

tracking