Programció

Manolo García, al Colors de Música

El cantant català actuarà al Prat del Roure el 30 d’abril

Manolo García, al Colors de MúsicaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manolo García –excantant d’El Último de la Fila, Los Burros i Los Rápidos– serà l’encarregat d’obrir la 35a edició del Festival Colors de Música a Escaldes-Engordany. Una visita que s’havia fet esperar una mica, perquè des del 2002, quan va actuar a l’Auditori Nacional, no visitava el país. Ho farà el proper 30 d’abril, un dimarts, a la sala del Prat del Roure, on oferirà un concert acústic amb tota la seva banda i que s’emmarca en l’actual gira, en què explora diferents sonoritats als temes de la seva trajectòria.

El músic barceloní arriba en aquesta ocasió a Andorra acompanyat de tota la banda, amb guitarres acústiques, pianos, llaüts i violins, tot un conjunt instrumental que insufla noves sonoritats als temes, en un format que no és l’habitual de la seva carrera i que promet un acostament des d’un angle nou, més sofisticat, a les cançons d’àlbums com Arena en los bolsillos, Para que no se duerman los sentidos o Geometría del Rayo, publicat l’any passat.

El comú escaldenc posa a la venda les entrades (a un preu de 30 euros), que es podran adquirir a partir d’avui a la pàgina web del comú o físicament al servei de Tràmits i l’oficina de turisme de la plaça Santa Anna.

El de Manolo García serà el concert d’obertura d’un festival que encara no ha tancat tota la programació, però que inclourà dos concerts més de gran format a banda dels habituals cicles de música al carrer estiuencs.

Si bé el concert del 2002 és el més recent, el cantant ja havia passat anteriorment pels escenaris del país: el 1993 havia protagonitzat el plat fort de la festa major d’Andorra la Vella, en aquella ocasió com a vocalista d’El Último de la Fila, duet que integrava amb Quimi Portet (qui, per cert, va passar fa un parell d’edicions pel Jambo Street Festival).

García (Barcelona, 1955) va iniciar la seva carrera militant a Los Rápidos, banda impulsada per l’argentí Sergio Makaroff i integrada per Esteban Martín (teclats), Antonio Fidel (baix), Josep Lluís Pérez (guitarra) i Lluís Visiers (bateria). Després arribaria la llarga etapa amb Portet, iniciada a Los Burros.

tracking