música

Una dotzena de concerts de Nadal als carrers de la Seu

Una dotzena de concerts de Nadal als carrers de la Seu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Del 17 al 21 de desembre l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell oferirà un total de 12 concerts al carrer per emplenar de nadales diferents punts de la ciutat. Més de dues-centes persones entre alumnat i professorat cantaran i tocaran nadales tradicionals de diferents països, algunes de noves i d’altres més populars que tothom podrà seguir.

Aquests petits concerts de Nadal no tan sols els protagonitzaran grups estables de l’escola, sinó que també ho faran grups de cambra formats per a l’ocasió amb l’objectiu de fer gaudir de l’esperit de Nadal durant tota la setmana vinent els urgellencs i urgellenques. “Desitgem que la Seu surti al carrer i ens vulgui acompanyar durant tots aquests dies”, van manifestar els responsables de la direcció de l’escola. Els primers concerts nadalencs tindran lloc dilluns, el primer a dos quarts de set de la tarda, als jardins de la catedral, a càrrec dels grups de cambra, i el segon a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça Patalín amb el grup de Cant Coral Jove, acompanyat de grups de cambra.

Per dimarts vinent hi ha programats tres concerts diferents, amb cant coral i grups de cambra. Dimecres vinent hi participaran alumnes de sensibilització i cant coral petits, acompanyats per grups de cambra, la Big Band i els grups de cambra. Dijous, amb l’orquestra de l’escola i els grups de cambra. I divendres actuaran combos i els grups de cambra.

tracking