Exposició

La importància de la biodiversitat en la vida quotidiana s'exposa al Museu del Tabac

La mostra tracta de manera visual la presència de la diversitat biològica, amb exemples d’Andorra i d’altres llocs del planeta

La importància de la biodiversitat en la vida quotidiana al Museu del TabacFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, i la presidenta de la Fundació Julià Reig, Déborah Ribas, han inaugurat aquesta tarda la nova mostra del Museu del Tabac sobre la importància de la biodiversitat en la vida quotidiana. L’exposició #SomBiodiversitat, comissariada per Natàlia Rovira, es podrà visitar fins el 20 de gener de 2019 i s’emmarca en la celebració dels 25 anys del Conveni sobre la diversitat biològica. L’exposició tracta de manera visual la presència de la biodiversitat en el dia a dia, amb exemples d’Andorra i d’altres llocs del planeta, on es mostra que una gran part dels productes que s’utilitzen depenen de la riquesa de la biodiversitat, com els aliments, medicaments o els tèxtils, entre d’altres. D’una altra banda, la mostra posa en relleu els principals perills als quals s’enfronta la biodiversitat i presenta alguns dels recursos per preservar els ecosistemes actuals del planeta.

La biodiversitat és la variabilitat d’organismes vius de qualsevol origen que conviuen als ecosistemes terrestres, aquàtics i alters complexos ecològics dels quals formen part.

tracking