Música

Quim Salvat protagonitza un concert al Hard Rock en favor de l'Unicef, a qui cedeix un tema

Quim Salvat protagonitza un concert al Hard Rock en favor de l'Unicef, a qui cedeix un tema

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només tenen por. Quim Salvat va escriure fa uns mesos aquesta cançó, que parla de nens soldat, d’infants “obligats a fer barbaritats”, diu el cantautor. La va guardar en un calaix perquè ja li va semblar que hauria de ser més que una cançó. Ara la cedeix a l’Unicef per a la campanya Cada vida compta amb què l’ONG pretén posar fre a la mort de 7.000 nadons al dia per manca d’atenció mèdica en el moment de néixer.

El cantautor, i exfutbolista, no deixa aquí, però, la col·laboració amb l’Unicef Andorra: dijous serà el cap de cartell del concert que se celebrarà al Hard Rock (19.30 hores) i al qual se sumen també les veus de Carles Matute, Ishtar Ruíz i Juli Barrero. Pujarà a l’escenari acompanyat per la mitja dotzena de músics de la seva banda per interpretar els temes d’aquest repertori que ha anat donant a conèixer des que fa un parell d’anys es va fer amb el premi Carles Sabater amb Gràcies, inclosa al primer disc, El meu granet de sorra.

Les entrades es poden adquirir al web de MoraBanc a partir de deu euros en venda anticipada (dotze el dia del concert); la de dotze euros en venda anticipada (divuit a taquilla) inclou el regal del disc. També hi ha fila zero.

tracking