Entitats

Cultura inclou la SAC entre les entitats amb què estableix conveni, per 18.000 euros l'any

Cultura inclou la SAC entre les entitats amb què estableix conveni, per 18.000 euros l'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Cultura acaba de sumar la Societat Andorrana de Ciències (SAC) a les entitats, col·lectius i projectes –Ull Nu o el Sax Fest, entre d’altres– als quals garanteix un finançament anual sense fer-los passar pel tamís de les subvencions culturals. La ministra, Olga Gelabert, va signar ahir l’acord de col·laboració amb la presidenta de la SAC, Àngels Mach, un conveni que suposa una aportació anual de 18.000 euros. De moment, estarà vigent fins a finals d’any, però serà renovable per tres exercicis més.

Els diners serviran per costejar diverses activitats i publicacions de la SAC, així com per subvencionar Àgora Cultural, que actualment ha esdevingut una secció d’aquesta associació. A banda, la SAC intensificarà la tasca de digitalització de les publicacions existents i publicarà les noves obres en paper i en digital simultàniament. Paral·lelament, posarà en marxa una nova web amb la informació actualitzada de la seva activitat, la seva història, els seus projectes, etcètera.

El ministeri vol reconèixer la “intensa activitat cultural” desenvolupada per l’entitat al llarg de més de 30 anys, una associació d’àmbit i vocació nacionals que fonamenta la seva tasca en el voluntariat cultural.

tracking