Espectacles

Els castellers i la Nit de somnis se sumen a l'estiu massanenc

L’al·licient de la tarda de castells, aixecar-ne per primer cop al país un de nou

Els castellers i la Nit de somnis se sumen a l'estiu massanenc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oferta d’espectacles estiuencs a la Massana incorpora enguany nou cicle, la Nit de somnis, que s’afegeix a la ja consolidada Nit sense paraules. Hats, de la companyia Jam, serà l’encarregat d’obrir aquesta nova línia, amb un “espectacle impactant i molt poètic”, segons la directora de Cultura, Montse Checa. També hi haurà una Tarda de castells, que el 14 de juliol aplegarà la colla castellera andorrana, els Minyons de Ter­rassa i la Colla Jove de Barcelona. Aquí l’al·licient serà “l’expectati-va d’aixecar per primer cop a Andor­ra un castell de nou” per part dels terrassencs, va anunciar el president de l’agrupació del Principat, Juli Peña.

Per descomptat hi haurà la ja coneguda Nit sense paraules, un dels plats forts de l’estiu massanenc, que enguany comptarà amb un espectacle de gran format, Nàufrags, amb la companyia La Industrial Teatrera. També s’amplien els Capvespres d’estiu, concebuts per oferir un tast cultural abans de l’hora de sopar als restaurants de la parròquia. Seran quatre sessions, centrades íntegrament en músics del país: Lizard, The Swing Girls, Melicotó i Jordi Botey. Les Petites Tardes d’Estiu, per als infants, s’amplien a quatre propostes. Hi haurà titelles, amb Galiot Teatre; dansa, amb Encara Farem Salat; jocs i reciclatge, amb Guixot de 8; i animació teatral, amb Xip Xap.

“Es tracta d’una oferta de qualitat, amb espectacles molt creatius i per a tots els públics”, assegura la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo, que continua apostant perquè els vespres massanencs siguin una plataforma per als artistes del país.

tracking