música

Joan Hernández dirigeix el nou taller formatiu de l'ONCA

Joan Hernández dirigeix el nou taller formatiu de l'ONCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació ONCA obre les inscripcions per al tercer taller creatiu de la temporada 2018, titulat Amb tots els sentits, a càrrec de Joan Hernández. Per segon any consecutiu, l’artista del país s’incorpora a les propostes formatives de la Fundació ONCA amb un taller centrat en els sentits que es durà a terme el dissabte 2 i el diumenge 3 de juny al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Les inscripcions s’han de formalitzar a oncaproduccio@onca.ad. Les places són limitades.

Segons explica Hernández, “és un taller per prendre consciència de la importància dels sentits i les condicions físiques a l’hora d’interpretar en escena, o de la importància de la seva mancança. Afecten els diferents obstacles la nostra interpretació i concentració? Podem interpretar sense vista? Sense oïda? Amb algun impediment físic?”

Hi haurà diferents opcions, amb mòduls destinats a infants a partir de set anys i també amb tallers per a adults, en diferents horaris al llarg del cap de setmana. A les instal·lacions de La Trapa.

tracking