Cinema

L'escaldenca Claudia Riera formarà part de l'obra 'Alba, el jardí de les delícies'

Un dels requisits que l’Escena Nacional d’Andorra posava per a formar part de la producció era que el repartiment estès composat per una actriu andorrana en el paper principal que faltava per completar

L'escaldenca Claudia Riera formarà part de l'obra "'Alba, el jardí de les delícies"ENA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’andorrana Claudia Riera interpretarà a J, una de les tres protagonistes de l'obra "Alba, El jardí de les delícies" de Marc Artigau, que produeix l’Escena Nacional d’Andorra, Atrium, Teatre Nacional de Catalunya i Temporada Alta de Girona. El director de l’obra, Raimon Molins, ha escollit l’actriu escaldenca de 22 anys per formar part d’un repartiment que completen Carme Elías i Lluís Marco.

Un dels requisits que l’ENA posava com a condició per a formar part de la producció era que el repartiment estès composat per una actriu andorrana en el paper principal que faltava per completar.L’Escena Nacional d’Andorra va facilitar un llistat d’actrius andorranes que complien el perfil i els requisits específics demanats pel director de l’espectacle i, finalment, Molins s’ha decantat per l’actriu escaldenca.

Actualment Riera, que és alumna d’interpretació a l’Institut del Teatre, se suma a un equip artístic que ja comptava la participació andorrana d’Alfons Casal, com a ajudant de direcció, de David Bofarull en el disseny de llums, Emilio Valenzuela a l’escenografia o Joan Rodon en el disseny audiovisual.

“Alba”,un thriller de ciència ficció sobre el temps i allò humà, s’estrenarà el 16 de novembre de 2018 al Temporada Alta de Girona, del 3 al 23 de desembre de 2018 al Teatre Nacional de Catalunya i a principis de 2019 a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

tracking