Música

La percussió, eix del proper concert familiar de l'ONCA

La percussió, eix del proper concert familiar de l'ONCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Percussió de Butxaca, amb l’espectacle Desconcert, serà el protagonista del proper dels concerts familiars que programa la Fundació ONCA. Se celebrarà dissabte 12 de maig a les 17 hores a la sala del Prat del Roure.

Desconcert se centra en un grup de percussionistes que ha perdut els instruments. Davant l'atzucac, es plantegen fer el concert sigui com sigui, així que els músics faran sonar els objectes més insòlits valent-se de la seva experiència i imaginació i, amb l'ajut del públic, acabaran fent un concert ben desconcertant.

L’excusa argumental serveix als components de Percussió de Butxaca per plantejar un concert en què els instruments són objectes ben quotidians, que es fan sonar de la manera més inversemblant. Durant l’espectacle, s’interpretaran obres pròpies i autors consagrats del segle XX.

Percussió de Butxaca és una agrupació de percussionistes que, després de trobar-se el 1996 en el marc de diverses estades musicals, va decidir apropar la percussió a infants i joves.

tracking