Espectacles

'Aparences', a l'escenari amb tres coreografies noves

'Aparences', a l'escenari amb tres coreografies novesC.O.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Esbart Valls del Nord proposa de nou l’espectacle Aparences, que presentarà al públic dissabte vinent, a les set de la tarda, a l’Auditori Nacional d’Andorra. L’agrupació dansaire consolida el muntatge amb la incorporació de tres danses noves i adquireix d’aquesta manera un disseny de gran format amb dotze danses que giren al voltant de personatges idiosincràtics del país com són les trementinaires i els contrabandistes. Es cobrarà una entrada de cinc euros que es destinarà íntegrament a l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca).

L’espectacle inclou dues peces musicals inèdites creades pel compositor i pianista Jordi Barce i Enjò̀lits, la segona de les quals ha estat coreografiada pel ballarí professional i director de l’Esbart Rubí́, Jordi Rubio. També s’inclou mú́sica de l’Orquestra del foc i de l’aigua, R.O.T., Muscat, Brifà̀nia, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Lluís Parisé́ i Guillem Tudo.

El pas del temps i les estacions vertebren la narració, on l’espectador trobarà elements de la història i la cultura popular del país.

tracking