Lletres

El 'Vertigen' de Manel Gibert, també en versió teatralitzada

El 'Vertigen' de Manel Gibert, també en versió teatralitzada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La biblioteca comunal d’Encamp acollirà el dia 31 de gener a les vuit del vespre una xerrada literària amb l’escriptor andorrà Manel Gibert sobre el llibre amb què debuta en narrativa, Vertigen. Una presentació que comptarà amb l’afegit de la teatralització d’un dels relats del volum, a càrrec de la companyia Andan-da-rà.

Gibert parlarà en aquesta trobada amb els lectors del volum de relats, un recull de vint-i set contes dintre d’un laberint, entre els quals s’hi troba un de molt relacionat amb l’equipament encampadà, Dia de difunts, guanyador del setè Premi de narrativa fantàstica i de terror que organitza el comú encampadà. La presentació del llibre finalitzarà amb la dramatització del conte La ràdio en colors, a càrrec de la companyia de teatre formada per Mercè Canals, Carol Caubet i Lis Caubet.

En clau també literària, dijous vinent serà el torn de l’escriptor i periodista Albert Roig, que protagonitzarà el cicle L’autor i la seva obra. A les 19.45 hores, a La Llacuna, a Andorra la Vella.

tracking