música

Hibernation comença a moure's

El festival anuncia dos dels caps de cartell de la propera edició: Paul Ritch i l’alemanya Ellen Allien, dues figures capdavanteres de l’electrònica

Hibernation comença a moure's

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de quatre-centes persones confirmen ja l’assistència a la segona edició del festival Hibernation, que se celebrarà al Pas de la Casa entre el 31 de març i el 2 d’abril i que en aquesta edició apunta als 3.000 assistents com a xifra a assolir novament. De moment, els organitzadors han començat a revelar algunes de les figures de l’electrònica que configuraran el cartell, amb dos hams d’alçada per als aficionats a aquests estils de música: Paul Ritch, considerat un dels artistes i productors de més rellevància en l’escena electrònica global, i la productora alemanya Ellen Allien, que en una ja extensa trajectòria ha aconseguit fer-se amb l’apel·latiu de Reina del tecno.

No trigarà gaire a donar-se a conèixer la resta de la programació d’aquest esdeveniment, que pretén consolidar-se com a cita per acabar la temporada d’esquí al Pas de la Casa. De moment, enguany els organitzadors –el tour operator francès La Noche Voyages, amb suport del DJ andorrà Richard Capdevila i la Iniciativa Publicitària del Pas– han apostat per aquestes dues figures capdavanteres per començar a actuar com a hams de la trobada.

Ritch es va introduir el 2007 en l’escena tecno com a DJ i productor, amb una proposta potent, harmònica i profunda, segons el defineixen els crítics, que el van rebre amb els braços oberts des de la publicació del primer àlbum, Samba. Més endavant va donar vida a un segell propi, Quartz Rec, amb el qual es va anar superant àlbum rere àlbum. El 2015 va ser un any realment important en els espectaculars directes del DJ.

Pel que fa a Allien, és considerada un “astre fix” a l’univers de l’electrònica, també segons els crítics, a banda de ser una de les veteranes: va començar als noranta a l’escena berlinesa, per començar a ser fitxada ja regularment des de clubs de Londres i, posteriorment, arreu del món, on ofereix uns sets estimulants i eclèctics, movent-se entre el tecno i el pop.

Hibernation comença a moure's

tracking