Música

L'ONCA convida Aina Clotet al seu cicle al Palau

L'ONCA convida Aina Clotet al seu cicle al Palau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 14è Cicle ONCA al Palau, que tindrà lloc del gener a l’abril del 2018, a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana, comptarà amb l’actriu catalana Aina Clotet com a artista convidada, que participarà en el primer concert com a narradora. També hi haurà l’actor i director andorrà Joan Hernàndez, que serà el director escènic i seleccionarà els textos del concert Integral Simfonies Mendelsshon II. Els textos interpretats per Clotet s’emmarcaran en la idea principal d’exposar l'exclusió de la dona en el món de la música a principi del segle XIX, mitjançant el cas de Fanny Mendelssohn, germana de Fèlix Mendelssohn. L’actuació, sota la di­recció musical de Gerard Claret, es durà a terme dijous 18 de gener del 2018.

En el segon concert, que es farà dijous 22 de febrer, la formació andorrana comptarà amb el solista de clarinet i director convidat Joan Enric Lluna, en un concert anomenat ONCA i Joan Enric Lluna. La tercera cita del cicle, que tindrà lloc dijous 22 de març, serà en format ONCA Bàsic, amb el programa Cordes a l’aire, que es va estrenar el 2015. Hi actuaran Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i un quartet de corda de l’ONCA.

El cicle es clourà dijous 12 d’abril, amb L’ONCA i Abel Tomàs, que per segon any consecutiu serà el concertino director convidat. Estrenarà Les set últimes paraules de Jesucrist a la Creu, de Haydn, amb la participació del poeta Josep Pedrals.

tracking