Equipaments

Govern adjudica per 672.829 euros l'edifici dels frescos

L’empresa Locub, SA, construirà el bastiment dissenyat per Jordi Batlle

Govern adjudica per 672.829 euros l'edifici dels frescos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va adjudicar a l’empresa Locub, SA, els treballs de construcció de l’edifici destinat a acollir i exposar de manera permanent els frescos de Santa Coloma, uns murals romànics que van ser recuperats per l’Estat el 2007. El cost de l’adjudicació és de 672.829 euros i el termini per dur a terme les obres, de vuit mesos.

La nova sala d’exposicions –que a banda dels frescos també inclourà espais on organitzar altres activitats culturals i exhibicions– es construirà en una parcel·la situada entre l’avinguda d’Enclar i el carrer Verge del Remei, cedida pel comú d’Andorra la Vella i que està situada a uns cent metres de l’església. A l’interior del temple es farà la projecció, mitjançant videomapping, dels frescos sobre l’emplaçament original.

Els murals actualment estan conservats a les dependències del departament de restauració i conservació de béns de Patrimoni Cultural, a l’edifici d’Aixovall. Això des que es va enderrocar l’antiga caserna dels bombers a Bonaventura Riberaygua.

tracking