espectacles

La gala de dansa 'Estels de les nits blanques' torna al Claror

La gala de dansa 'Estels de les nits blanques' torna al ClarorCOMÚ SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ballet de Sant Petersburg torna el 2 de novembre a Sant Julià de Lòria amb un espectacle protagonitzat per set ballarins encapçalats per Julia Makhalina. La gala, novament sota el títol Estels de les nits blanques, s’oferirà a l’auditori Claror, a les nou del vespre i repeteix després de la bona acollida que la companyia va tenir el mes de febrer.

Paral·lelament, hi haurà una exposició centrada en el món de la dansa, sobretot del ballet clàssic, que és fruit de la col·laboració entre el comú lauredià, el centre de suport de les iniciatives culturals i socials de Sant Petersburg i l’associació Andorra parla rus i que pot donar peu a altres propostes, entre les quals la possibilitat que l’esbart Laurèdia prengui part en un festival de folklore a Sant Petersburg, segons va avançar el conseller de Cultura de Sant Julià, Josep Roig.

Les expectatives per a aquest esdeveniment són màximes tenint en compte que l’actuació que van oferir el mes de febrer passat “va deixar un bon regust de boca”, segons Roig, que espera una “molt bona entrada” al Claror. També els ballarins van quedar molt satisfets amb l’escenari, va explicar Olga Kuznetzova, de l’associació Andorra parla rus. El repertori encara s’està acabant de definir, però sobre l’escenari, acompanyant Makhalina, primera ballarina del Teatre Mariïnski, hi haurà Marat Shemiunov, un artista amb “una tècnica increïble”, segons Kuznetzova; i també Victoria Kutepova, una altra ballarina de gran nivell. L’espectacle, que està integrat per unes quinze o vint peces, estarà repartit en dues parts d’una durada de 45 minuts cadascuna.

Les entrades, que ja estan a la venda, es poden adquirir al web de MoraBanc i al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

tracking