Música

La cantant de soul Joss Stone oferirà un concert a Andorra, la nit de dissabte a l'Art Hotel

La cantant de soul Joss Stone oferirà un concert a Andorra, la nit de dissabte a l'Art Hotel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant britànica de soul i blues Joss Stone anuncia a la seva pàgina web un concert a Andorra per dissabte vinent, una actuació que tindrà lloc a l’Art Hotel, en el marc de la gira que realitza per diversos països europeus, d’Itàlia i Mònaco a Noruega, on està presentant el disc més recent, Water for Your Soul.

La vocalista i compositora és probablement també coneguda del públic televisiu, perquè recentment ha passat per sèries com Los Tudor, on va interpretar el personatge d’Ana de Cléveris, una de les esposes d’Enric VIII.

En el terreny musical, va saltar a la fama només amb setze anys, el 2003, amb el disc The Soul Sessions, on incloïa versions d’alguns dels referents del soul i el rythm&blues. Des d’aleshores els seus discos s’han enfilat a la llista Billboard.

Per la qualitat de la seva veu el compositor i productor Smokey Robinson la va batejar com a Aretha Joplin i a la carrera de l’encara jove vocalista s’hi sumen dos premis Brit Awards i un Grammy.

El concert serà la nit de dissabte, amb entrada de franc, en un establiment que recupera així la relació amb la música –s’hi havien fet entre altres, cicles amb bandes i solistes del país– després d’un temps.

tracking