Espectacles

Deu concerts del FeMAP aproparan la música antiga a Andorra i la Seu

Comença demà amb ‘Cants i danses del Llibre Vermell de Montserrat’, a la catedral

Deu concerts del FeMAP aproparan la música antiga a Andorra i la SeuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacle Cants i danses del Llibre Vermell de Montserrat, que recull les peces d’un manuscrit del segle XIV, obre demà al claustre de la catedral de la Seu la setena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), un certamen al qual Andorra s’afegeix per sisè any consecutiu, amb tres propostes i una aportació de 10.000 euros. El festival oferirà deu dels 49 concerts al país i la capital alturgellenca.

Per Andorra, com s’havia anunciat, desfilaran el duet de John Potter (un dels principals tenors de la música antiga a Europa) i Ariel Abramovich, que actuaran el 29 de juliol a la Casa d’Areny-Plandolit, un escenari fix del festival. Repetirà el llac d’Engolasters, que el 6 d’agost rebrà Anna Alàs i l’Ensemble Daimonion. I s’estrena el cap de Casa de la Vall (13 d’agost), amb Fantasiant: música francesa interpretada per un trio català.

LA GUITARRA, PROTAGONISTA DE MÚSICA I ROMÀNIC AHIR A PAL

LA MASSANA. El guitarrista Javier García Moreno va ser el protagonista de la segona vetllada del cicle Música i romànic, en un concert que va tenir com a escenari l’església de sant Climent de Pal. Música espanyola, amb obres d’Albéniz, Turina i Tàrrega, entre d’altres, en una proposta que recapta fons per a la Fundació Ibo-Àfrica.

tracking