Ivan Lira

“Està bé riure dels youtubers, tenen l'ego molt pujat”

S'està fent viral a les xarxes amb un vídeo on imita alguns dels 'gamers' més coneguts

“Està bé riure dels youtubers, tenen l'ego molt pujat”

detail.info.publicated
Escaldes-Engordany

Creat:

Actualitzat:

Dos dies porta penjat el vídeo en què Ivan Lira imita un grapat dels youtubers més populars i ja ha aconseguit 55.000 visites, enfilant-se al Top 20 de YouTube a Espanya.

Sembla que l’està ‘petant’?

La veritat és que sí, no m’esperava pujar tan ràpid, perquè vaig començar a penjar vídeos fa un parell de mesos i és una xarxa que costa molt, així que 17.000 subscriptors és una barbaritat, i el vídeo s’està fent molt viral.

Per què els youtubers?

No ho havia fet ningú, o algú, sí, però poca cosa. I jo sóc imitador, normalment faig gent que surt a la tele, però vaig pensar en aquesta gent, que estan molt de moda. Per què no provar-ho?

Ets un youtuber imitant els youtubers, aleshores?

Bé, no, o sí. Sóc un imitador, un humorista. També hi ha humoristes que imiten els humoristes. Però que consti que no me’n ric, dels youtubers. Si me’n volgués riure, doncs exageraria molt més les seves expressions, no em centraria només en la veu. Que tampoc és que m’importi, és un tipus d’humor que no tothom accepta i comparteix, però a mi sí que m’agrada. Però alguns xavals s’han pogut ofendre: els youtubers són els seus ídols.

És a dir, que tens haters?

Sí, sempre hi són, amagats. Però com a més gent arribis, més gent tindràs també en contra, això ho tinc claríssim. Però vol dir que alguna cosa estàs fent bé.

Parla de mi ni que sigui malament.

Per descomptat.

Ha costat?

Porto una setmana intensiva, perquè jo no els coneixia. M’he empassat uns quants vídeos, tots seguits. En volia fer molts, que fos un vídeo molt complet, i ho he tirat endavant. Vaja, si ho està petant és per alguna raó.

Algú a destacar?

M’han costat molt l’Auronplay i Wismichu, perquè tenen un timbre de veu complicat. No els fas fàcilment, els has de buscar molt i ho aconsegueixes amb temps.

Imites els que viuen aquí?

Sí, els més coneguts, que són el Willyrex i el Vegetta, però cada cop en venen més.

Els youtubers fan pinta de no tenir gaire sentit de l’humor.

Sí, per a mi són un tostón. N’hi ha pocs que em facin gràcia. Auronplay potser és graciós. Però a la resta no se’ls veu gaire humor, són molt sosos. Són gamers d’aquests, només saben fer això, però tenen molts seguidors. Està bé que ens en fotem una mica d’ells perquè tenen l’ego molt pujat. D’humilitat, poca.

tracking