Veus cantantsRTVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Havia de tenir un cert efecte sorpresa, però la informació sempre troba canals per on escolar-se: l’espectacle Mamapop, el muntatge per recaptar fons en una campanya contra el càncer de mama, comptarà amb protagonistes ben coneguts en la campanya promocional. Polítics com la consellera d’SDP Sílvia Bonet, els també consellers liberals Ferran Costa i Judith Pallarés, el cuiner Carles Flinch i algunes figures del món de l’esport –Guille Colom i Albert Llovera, de moment, però previsiblement n’hi haurà més– hi han afegit les veus cantants.

De moment, alguns han anat ja desfilant per les instal·lacions de Radio Televisió d’Andorra, on ahir es van començar a gravar els vídeos promocionals. D’altres estan convocats la setmana vinent per enregistrar les peces amb què es promocionarà l’espectacle del proper dia 11 de març al Centre de Congressos de la capital.

Mamapop és una iniciativa posada en marxa per l’empresari lleidatà Manel Simon, qui va idear una sèrie d’espectacles musicals amb què recaptar fons. Després de tres edicions a la capital del Segre, i amb molt bona resposta, la idea s’exporta a Andorra, on els beneficis obtinguts estaran destinats a Assandca. L’espectacle posarà damunt de l’escenari cantants professionals i una orquestra simfònica, la Julià Carbonell de les Terres de Lleida, que interpretaran un repertori de temes que es van fer molt populars a la dècada dels vuitanta, cançons de gent com Radio Futura, Luz Casal o Loquillo, entre molts altres noms.

Les entrades estan a la venda, al preu de 20 euros a la web www.mamapopandorra.org, la seu d’Assandca i les escoles Inlingua.

tracking