Concerts

Clàudia Bardagí i l'ONCA són el colofó a la Setmana de jazz

Actuaran dilluns a la tarda a l’escenari escaldenc de la plaça Coprínceps

Clàudia Bardagí i l'ONCA són el colofó a la Setmana de jazz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Colofó amb accent andorrà per a la Setmana de jazz al carrer, un dels cicles del 32è festival Colors de Música: un quartet de la fórmula ONCA Bàsic acompanyarà la jove compositora, cantant i pianista Clàudia Bardagí en el concert que oferiran dilluns a la tarda (19.30 hores) a l’escenari de la plaça Coprínceps. Plegats, presentaran el primer treball discogràfic de Bardagí, Walking on Time, un grapat de temes propis que es mouen entre les sonoritats del jazz i el pop. En el directe de dilluns estarà acompanyada per músics molt reputats de l’escena jazzística catalana, com ara Jordi Matas, a la guitarra; Juan Pablo Balcázar, al contrabaix i baix elèctric, i Mariano Steimberg, a la bateria i la percussió. A banda, el quartet de corda de l’ONCA que integren Pere Bardagí i Sergi Claret (violins), Josep Bracero (viola) i Manuel Martínez del Fresno (violoncel).

La cantant, formada com a pianista i compositora entre Barcelona i Nova York, ha actuat en locals de Catalunya, Madrid i Nova York. També ha participat en la gravació de temes de pel·lícules i espots publicitaris, així com en discos d’altres músics. Tot això abans de decidir-se a presentar aquest primer treball en solitari, on bona part dels temes són composicions pròpies, començant pel que dóna títol a l’àlbum. També inclou un parell de versions: Angel Eges, un conegut estàndard de jazz, i The Fool on the Hill, de The Beatles.

El Colors de Música es completa la setmana vinent amb la proposta de dimecres: la Nit parisenca en el marc de les Nits del món, amb gastronomia francesa i la música del Trio Fanny París.

tracking