Acte

Un recital de Lídia Pujol i una conferència recordaran dimarts la figura de Llull

Un recital de Lídia Pujol i una conferència recordaran dimarts la figura de Llull

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un recital de la cantant catalana Lídia Pujol i una conferència de Joan Santanach, comissari de l’Any Llull, centren els actes amb què Andorra se suma a la commemoració del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull. Una proposta prevista per a la tarda de dimarts vinent i que està organitzada pel ministeri de Cultura, l’ambaixada d’Espanya, la Fundació Ramon Llull i el Centre de la Cultura Catalana.

Ramon Llull, una vida de novel·la, és el títol de la xerrada amb què s’iniciaran els actes, a les 19.30 hores, al foyer de l’Auditori Nacional, a Ordino. I després de la intervenció de Santanach, els assistents podran participar en un refrigeri als jardins de la Casa-Museu d’Areny Plandolit o al mateix foyer en cas de mal temps.

A continuació, una vetllada musical, on Pujol estarà acompanyada per Miquel Àngel Cordero al contrabaix i Pau Figueres a la guitarra per interpretar peces al voltant de l’univers conceptual de Llull. Un recital que porta per títol Si no ens entenem pel llenguatge, entenem-nos per l’amor.

En el transcurs de la tarda també estarà exposat el document Doctrina pueril, de Ramon Llull, que figura integrat al Còdex Miscel·lani que conserva l’Arxiu Nacional d’Andorra. Es tracta d’un volum format per còpies de documents i fragments de textos datats entre els segles XIII i XV. El text lul·lià és un text de contingut catequètic i doctrinal escrit a Mallorca entre els anys 1274 i 1276 que va dedicar al seu fill.

tracking