detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Finalitza la roda de premsa d'actualització sanitària

Mas apunta que les mesures es relaxaran segons les dades epidemiològiques i per això s'han ampliat els comensals en restaurants i nuclis familiars. "S'aniràavaluantla possibilitat deflexibilitzar-lesmés endavant"

"Estem estudiant totes les situacions que poden haver-hi amb aquesta variant de la soca provinent del'Índiaper posar les mesures pertinents"

"Les persones que arribin d'aquests països a Andorra tindran un nou protocol: hauran de fer unaquarantenade14dies i PCRa l'arribada. Laquarantenapot ser modificada a10dies si en el desè dia tenen un PCR oTMAnegativa"

Mas explica que "Estem treballant i ultimant els detalls pel nou decret en el que Índia i altres paisos com Sud-Àfrica o Brasil hi apareixeran".

"Pel que fa a les vacunes que han d'arribar d'Espanya i França comptem que arribin a principis de maig"

"No tenim novetats pel que fa a l'arribada de vacunes per part de Portugal, les quehan d'arribar d'Espanya i França comptem que arribin a principis de maig", diu Mas

Hi ha 38 aules en vigilància activa (13 totals i 25 parcials) i 23 aules en vigilància passiva

Actualment hi ha 423 casos actius, 11 dels quals es troben ingressats a planta de l'hospital i 7 a UCI (5 dels quals ventilats)

Mas informa que hi hagut 34 nous contagis en l'última jornada, 13.232 casos des de l'inici de la pandèmia, 12.684 altes i 125 defuncions

Comença la compareixença de la secretària d'Estat de Salut Helena Mas

tracking