detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A laÍndias'ha descobert una de les estafes més curioses que s'han pogut veure darrerament.VirenderMohanBrar, de 56 anys, iNitinMohanBrar, de 30, feien creure a les víctimes que estaven construint un "extractor d'arròs", un dispositiu especialper acgenerarelectricitat a partir de l'impacte de llamps. Pare i fill explicaven que la idea era vendre l'aparell a la NASA a través de l'agència índiaDRDO, que es dedica a la investigació militar. En aquesta operació esperaven treure uns 4.600 milions d'euros.

Segons la policia, els estafadors quedaven amb les víctimes en oficines preparades per a l'ocasió i fins i tot van contractar actors que es feien passar per experts delDRDOperquè el seu relat semblés més convincent. Es calcula que almenys 30 persones a Delhi,UttarPradeshiUttarakhandvan caure en el frau. De fet,NarenderSaini, empresari i víctima dels estafadors, va arribar a signar dos tractes amb ells per valor d'uns 200.000 euros, que suposadament anaven dirigits a la compra de vestits de protecció contra agents químics i de diversos productes indispensables per les proves.

Finalment, la policia del'Índiaels va enxampar i el càstig que els hi ha imposat ha estat el de mostrar un dels seus productes a la societat, fet que s'ha tornat viral ràpidament.

tracking