discurs

Una combativa Meryl Streep sacseja la gala dels Globus d'Or

Una combativa Meryl Streep sacseja la gala dels Globus d'OrEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el públic acostumat a les disbauxades gal·les dels Globus d'Or en els últims temps, l'edició d'aquest any va destacar per la seva tebiesa i notable avorriment i només es va veure sacsejada, com un llamp que ha caigut del cel, per un emocionant, serè i combatiu discurs de Meryl Streep.

És aquest:

La carismàtica actriu, que ha rebut el premi honorífic Cecil B. DeMille a tota la seva carrera, va ser el més excel·lent d'una nit en la qual va naufragar Jimmy Fallon com a mestre de cerimònies, molt més encotillat i pobra d'inspiració que els seus antecessors Ricky Gervais o la dupla Tina Fey i Amy Poehler.

"Tots els que estem en aquesta sala pertanyem a dos dels sectors més menystinguts, estrangers i premsa", va començar amb energia la protagonista de "Memòries d'Àfrica" (1985) en un discurs marcat de principi a fi per la crítica a Donald Trump i que ha causat furor a les xarxes socials. Streep va enaltir el cosmopolitisme del cinema, repassant ràpidament a alguns actors nascuts fora d'EUA, i va agregar que "Hollywood està ple d'estrangers, de forasters".

tracking