Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
política

"Preocupació" de Liberals davant les amenaces denunciades

Actualitzada 19/08/2016 a les 17:22
Liberals d’Andorra veu amb "molta preocupació" les notícies aparegudes en el marc del cas BPA, tant a la premsa nacional com als mitjans de comunicació més importants de l'Estat espanyol, sobre les extorsions de la policia nacional espanyola envers andorrans, tal com se’n deriva de la declaració d'ahir d'Higini Cierco davant de la justícia. Així ho han assegurat aquesta tarda en un comunicat conjunt els representants de l'executiva del partit i del grup parlamentari, que es fixa en l'afirmació que Cierco hauria informat el Govern de les amenaces. 

"De confirmar-se el contingut d’aquestes declaracions", assenyalen, el partit es pregunta i si l'executiu o Toni Martí "van fer o han fet algun moviment, gestió o acció per protegir els súbdits andorrans objecte de dites amenaces i extorsions i al mateix temps per defensar la sobirania territorial i institucional", al mateix temps que es qüestionen per què no se n'ha informat ni en seu parlamentaria ni a l'opinió pública.

El grup parlamentari Liberal, a més, es remet a la compareixença al Consell General dels germans Cierco a la Comissió Especial de Seguiment del Cas BPA, per preguntar directament sobre aquestes acusacions. "En cas de confirmar-se, especialment en la part que correspon al coneixement que de les extorsions tenia el Govern i el cap de Govern, provocarien que Liberals d'Andorra demanés la dimissió immediata del cap de Govern i del Govern en ple, atesa la gravetat dels fets", avisen.
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477