Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Sistema financer

Joan Pau Miquel demana l'arrest domiciliari

L’exdirector de BPA Joan Pau Miquel va comparèixer ahir davant el Tribunal Superior, on el seu advocat va defensar un recurs a la pròrroga de presó provisional de quatre mesos que la batlle instructora va decretar el mes de març passat. A la vista oral d’ahir el lletrat va demanar establir una “mesura més proporcional”, que passaria per substituir la mesura actual per un arrest domiciliari monito­ritzat.
En l’argumentari, la defensa de Miquel va al·legar que la situació “d’alarma social” que es va produir quan va esclatar el cas s’ha acabat i que l’acusat durant la investigació ha col·laborat amb la
  • #8 Qui la fa, que la pagui
    (15/07/16 18:04)

    I qui va ajudar als estafadors del poble veneçolà, al mafiós rus, als mafiosos del càrtel de sinaloa, als membres de la família Pujol i a saber a quants més?

    Respondre
  • #7 cosa
    (15/07/16 15:25)

    El comendatore 

    Respondre
  • #6 Ramon
    (15/07/16 13:27)

    Comparar el Sr. Miquel amb un referent de la pau, la lluita pels drets humans i que va aportar tant a la seva comunitat com Mandela és insultant. Deixem de dir bajanades, siusplau.

    Respondre
  • #5 Al Trullo
    (15/07/16 10:53)

    Cadascú ha de ser responsable dels seus actes!

    Respondre
  • #4 Más guapo, rico y famoso
    (15/07/16 10:50)

    La resposta d'aquest purità n.2 seria creïble si ell mateix renunciés als beneficis que, al llarg dels anys, ha rebut directament o indirectament de tots els bancs gestors de diner opac i dels contrabans de tota mena. Anar de purità...però voler les avantatges no queda gens correcte. Toques el tema Messi. Bé, sent la persona física que més ingressa a l'Estat espanyol, no et sona raro tot plegat ??. No hi ha ningú més ric ?, ni tan sols el 'más guapo, rico y famoso' arriva a la seva alçada ?. Quina cosa més extranya, no ?. Les coses són depen d'on les miris, aficionat purità.

    Respondre
  • #3 mandela???
    (15/07/16 10:28)

    au va!! la riota nacional, Mandela? no has de fer camí per comparar-te amb Mandela.

    Respondre
  • #2 Resposta a ""Anims, Joan Pau !!""
    (15/07/16 09:40)

    Tu deus ser d'aquests que criden: Messi, Messi eres el mejor te queremos, a la porta dels tribunals quan entra a declarar haventlis robat a tots per la esquena. Ridícul el teu comentari!

    Respondre
  • #1 Ànims, Joan Pau !!
    (15/07/16 09:12)

    Joan Pau "Mandela". Aquest bon home, només pel fet d'estar aguantant tan dignament tants mesos de presò provisional i allunyat de la seva família, demostra ser una gran persona. No és cap criminal de sang. És un verdader heroi nacional. És el nostre Mandela. Serà el nostre futur Cap de Govern, com ho va ser Mandela ??... Tot és posible... Si el Joan Pau va aixecar un gran banc, també podrà aixecar un gran país. 'La mayor gloria en la vida no consiste en no caer, sino en levantarnos cada vez que caemos'. Frase de Nelson Mandela. Ànims, Joan Pau !!!. T'esperem !!!. Tindràs molta feina a fer, per aquí a fora la cosa s'està posant molt "heavy".

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477