L'Encamp apel·larà per una doble groga sense expulsió

Competició no veu alineació indeguda de l’Engordany i li manté el triomf

L'Encamp apel·larà per una doble groga sense expulsióFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jeremy Lampereur, jugador del The New 1978 Engordany, va disputar els 90 minuts contra l’FC Encamp el diumenge passat i, fins i tot, va marcar el tercer gol en el triomf per 3-1 dels seus. Tot i això, l’Encamp va impugnar el resultat del partit, ja que en la jornada anterior el francès havia vist dues targetes grogues, la segona al 92’. L’àrbitre, Pedro Filipe Carvalho, va badar, no li va mostrar la vermella corresponent i l’Engordany va canviar ràpidament el jugador, que va acabar el partit a la banqueta com si res.

Etiquetes:

El comitè de competició, davant l’error de l’àrbitre, va sumar les dues targetes com a acumulades però no va sancionar Lampereur amb un partit. L’FC Encamp en veure que el francès havia vist dues grogues, va fer la impugnació per alineació indeguda a competició, que divendres va donar la raó a l’Engordany. Malgrat tot, l’Encamp va anunciar que presentaria un recurs a apel·lació. “Volem arribar fins al final”, deia el tècnic del conjunt encampadà, Vicenç Marquès. Per la seva part, Pepe Mengual, coordinador esportiu de l’Engordany, responia a la intenció de l’Encamp recalcant que “no es pot sancionar a cap jugador després del partit” i hi afegia que “el que hauria de fer l’Encamp és jugar al camp i no anar als despatxos”.

Amb aquest tema pendent a apel·lació, avui es juga la desena jornada en què els quatre de dalt s’enfrontaran als quatre de baix, amb la UE Santa Coloma defensant el lideratge amb el Jenlai.

tracking