Notícies de

Recordes quan

Misteri entre flames

L'Incendi de l'antic Santuari de Meritxell. La nit del 8 al 9 de setembre del 1972 un daltabaix va commocionar Andorra sencera, un foc d’origen encara desconegut va destruir el temple i va donar pas a teories de tot tipus.

Quatre rodes

De la tele al garatge

Víctor Blasi. L’arquitecte condueix un Volvo XC90 de set places, ben gran per dur-hi els amics i família d’excursió, i ben potent per rodar per les zones ben nevades amb tota la tranquil·litat del món.

Aquesta setmana

Efectes de l'era 2.0

Massa exposició a la tecnologia altera el son i deriva en miopia i obesitat infantil. Els pediatres desaconsellen el contacte amb el mòbil abans dels 2 anys

ACB LLIGA ENDESA

Segon 'match ball'

El MoraBanc Andorra té una nova oportunitat de superar el millor inici de la història del club guanyant l’Estudiantes al Barclaycard Center

Futbol

Ramos congela la lliga

Un gol del central de falta en el minut 90 iguala l’avantatge al Camp Nou del Barça, que segueix a 6 punts del líder

reportatge

Komanem: en absolut callats

Deu anys han trigat els Komanem a trobar el moment de deixar empremta física de la seva música. Ahir presentaven el disc a l’escenari del Fòrum Fnac. ‘El silenci és viu’, resa el títol, perquè portaven un temps callats però alguna cosa tenien entre mans.

Víctor Herrera

“No tot és tan senzill com fer uns canelons de la iaia”

De cuinar amb l’àvia, a dedicar-se professionalment a la restauració
19 anys. Demà comença els exàmens i passarà les festes fent pràctiques. Afirma, però, que ja sap que en aquest sector toca treballar quan tothom fa vacances.