Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DMG
L'estiu al plat

Melós de vedella amb bolets

El cuiner del restaurant Minim's d'Andorra la Vella ens proposa una recepta
Melós de vedella amb bolets

Melós de vedella amb bolets

Melós de vedella amb bolets

Actualitzada 04/08/2016 a les 19:30
    Miquel Canturri
INGREDIENTS

2 kg de falda de vedella
200 g de pastanaga, 2 por­ros, 2 cebes i alls
Herbes aromàtiques
350 g de múrgoles o altres bolets
Fons de carn i caldo
Fulles de pasta brick
Mantega, oli, sal i pebre.
Per decorar: Xips de verdures

ELABORACIÓ

Per elaborar aquest plat agafem, per una banda, la falda de vedella tallada a daus i l’enrossim amb oli. D’altra banda, pelem les pastanagues, tallem els porros i piquem la ceba i dos grans d’all. Sofregim totes les verdures juntament amb la carn. A continuació cobrim la carn i les verdures amb oli i ho fiquem al forn tapat, a 90 graus i durant unes set hores.

Quan hagi passat aquest temps, traiem la carn i les verdures de l’oli. La carn estarà molt tendra i es pot esmicolar. Les verdures les passarem per un passapures i les reservarem. Agafarem brou i fons de carn i ho lligarem amb el puré de les verdures, amb una mica de mantega que ens ajudi a lligar.

Una part la reservarem i l’altra la barrejarem amb la carn i ho deixarem coure tot junt durant uns vint minuts. Després hi afegirem els bolets fregits i ho mantindrem al foc cinc minuts.

Per muntar el plat, necessitarem una fulla de pasta brick. Posarem part de la carn i ho embolicarem con un caneló. A continuació ho posarem al forn a 180 graus, fins que agafi un color daurat.

Al plat hi posarem una mica de la salsa que tenim reservada al fons del plat i damunt hi col·locarem el farcell de pasta brick. Per sobre hi posarem una mica més de salsa.

Tot plegat ho podem guarnir opcionalment amb unes xips de verdures.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477